Personlig utveckling

Vill du somna lättare, ha ett meningsfullt jobb, givande relationer eller kanske bli bättre på att leva i nuet? Att på egen hand förändra sina tankemönster och reaktioner är inte så enkelt, men med hjälp av böcker skrivna av de främsta experterna inom sina området går det lättare än du tror. Att fokusera på sin egen personliga utveckling kan kräva lite energi, men det är mycket givande och ofta roligt. Med den första boken startar du en resa där du inte vet var slutdestinationen är, bara att den kommer att vara bättre än där du är nu. Du kommer att upptäcka många nya platser längs vägen och det blir en resa med aha-upplevelser och fördjupade insikter.

Alla ljudböcker gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat

Ljudböcker om personlig utveckling

Hjärnstark
Lev livet fullt ut
Omgiven av idioter
Drunkna inte i dina känslor
Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation
Vem bryr sig
Vägra följa John
Thinking fast and slow
Smart föräldraskap
Skärmhjärnan
Sälj
Så lärde jag mig att älska min kropp
Introvert: Den tysta revolutionen
Hälsobalansen
Fingertoppkänsla
Charmen med tarmen

Vad vill du utveckla hos dig själv?

Alla har tid att ägna sig åt personlig utveckling. Med ljudböcker behöver du inte få en stund över där du kan slå dig ner i fåtöljen med en bok, utan du kan istället lyssna och reflektera samtidigt som du gör annat. Lär dig att förhandla om din lön samtidigt som du sitter på bussen till jobbet, öva mindfulness samtidigt som du diskar, få goda råd om hur du blir en bra ledare medan du rastar hunden eller lär dig att meditera för avslappning när du kryper till sängs på kvällen. Med en ljudbok har du alla möjligheter att utveckla dig själv och få ett rikare liv utan att behöva avsätta någon extra tid.

Om du har ett jobb där du brukar lyssna på radio kan du välja att istället lyssna på en ljudbok. Arbetstiden kommer att flyga fram när du har något intressant att lyssna på. I tunga perioder i livet kan en mjuk röst som vägleder dig i sorgearbetet vara precis vad du behöver höra. Att lyssna istället för att läsa är avkopplande och med en trevlig uppläsning känns boken mer personlig och budskapet lättare att ta till sig. Så gör tiden i bilen till en stund för dig själv när du får lära dig något nytt och kan ifrågasätta gamla sanningar. Vad vill du förändra i ditt liv i dag?