Så lärde jag mig att älska min kropp

Så lärde jag mig älska min kropp är skriven av författaren, journalisten och bloggaren Linda-Marie Nilsson. Allt började med att hon la upp en bild på Facebook där hon var klädd i bikini. Bilden blev viral och plockades upp av flera medier världen över. I ett samhälle där idealet är att vara smal ville Linda-Marie visa att alla har rätt till sin egen kropp och vara nöjd med den som den är. På ett humoristiskt sätt förmedlar hon sitt budskap under hashtaggen #allastorlekarärvackra.

Lyssna på Så lärde jag mig att älska min kropp hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

2013 började Linda-Marie arbeta som journalist på Aftonbladet och därefter Expressen. Hon har skrivit flera uppmärksammade krönikor om kroppsaktivism. Så lärde jag mig älska min kropp är hennes debutbok och kom ut 2018. I boken berättar Linda-Marie om sina egna känslor och erfarenheter. Syftet är att på ett inspirerande och peppande sätt hjälpa människor att älska sig själva. Dessutom ger hon konkreta tips om hur du kan hantera olika situationer där du känner dig utsatt.

Författaren har läst in ljudboken

Så lärde jag mig älska min kropp finns som ljudbok och är inläst av Linda-Marie. Eftersom det är en ganska personlig bok känns det passande att författaren själv har läst in den. Fördelen med ljudböcker är att du inte behöver fokusera enbart på läsningen. Du kan exempelvis gå en promenad samtidigt som du lyssnar på boken i din mobil. Även på bussen eller i bilen har du tillgång till den. Det är ett perfekt sätt att kombinera olika aktiviteter.

Prova Nextory och BookBeat

Du kan lyssna på Så lärde jag mig älska min kropp via Nextory eller BookBeat. Du kan välja mellan tusentals ljudböcker och e-böcker. Om du vill få tillgång till hela sortimentet kan du prova på tjänsterna gratis under en viss tid. Därefter finns det möjlighet att fortsätta med ett abonnemang. Då betalar du en månadskostnad. Abonnemanget går att avsluta när som helst, eftersom det inte har någon bindningstid. Apparna till Nextory och BookBeat fungerar utmärkt både på Android och iOS.

Så lärde jag mig att älska min kropp
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat