Erotiska ljudböcker

Öronen är en av de mest erogena zonerna på människans kropp. Så varför inte testa en erotisk ljudbok som erbjuder det där lilla extra? Det finns ett flertal fantastiska erotiska ljudböcker som erbjuder spänning och erotik i form av lustfyllda och heta berättelser. Här hittar du tips på riktigt heta berättelser - både erotiska noveller och längre romaner - som du kan lyssna på gratis.

Det finns en stor efterfrågan på erotiska ljudböcker på svenska. Ljudboksapparna har inte varit sena att möta denna efterfrågan. Du kan lyssna på erotiska ljudböcker gratis under minst 14 dagar om du provar någon av apparna.

Låt dig själv färdas till en annan värld, där inget är förbjudet och där du kan få vara huvudpersonen. Om öronen är en av de mest erogena zonerna, är det dubbelt så kraftfullt att låta fantasin få vara med. När du blandar hörsel och smekande historier uppstår underverk - så lyssna, upplev och njut!

Lyssna på erotiska ljudböcker gratis:
Nextory
BookBeat

Tips på bra erotiska ljudböcker

Femtio nyanser av mörker
Femtio nyanser av honom
Femtio nyanser av frihet
En enda natt
Allt eller inget

Erotik

Erotik är ett uråldrigt begrepp som innefattar allt som har med det sexuellt upphetsande att göra. Det finns ingen människa om kan motstå kraften av en njutningsfull berättelse om kärlek, passion och fysisk beröring. När ljudböcker blev ett etablerat koncept öppnades många dörrar. Helt plötsligt kunde du göra disken mitt i en deckare eller köra till jobbet med en faktabok. Och givetvis lyssna på erotiska ljudböcker när det passar dig.

Med en erotisk ljudbok slipper du få märkliga blickar på bussen och ifrågasättande partners - ditt lyssnade är din ensak. Så lägg dig i ett bad, tänd några ljus och lyssna till en erotiskt kittlande berättelse. Idag finns många erotiska noveller på ljudbok - och nya heta och sexiga noveller ges ut hela tiden.

Erotik och författande

Det har funnits en allmänt accepterad uppfattning av att erotik av det författande slaget är förkastligt. Detta kan inte vara mer fel eller missvisande. Nästan all litteratur innefattar någon del där en huvudperson blir kär eller har ett lustfyllt möte. Och erotiskt författarskap kan ha samma stilistiska egenskaper som klassisk prosa. Det är nämligen ordet erotik som det flesta blir rädda för, då det oftast är tabubelagt och något som ska hållas inom sovrummets väggar. Men som tur är har vi idag kommit längre i vår resa för att öppna litteraturens dörrar. Ta steget in i en lustfylld värld med hjälp av en erotisk ljudbok - vi garanterar att du inte blir missnöjd!

Erotiska berättelser på ljudbok

Du lyssnar lyssna på erotiska berättelser gratis i 14 dagar via de appar som finns på denna sida. Efter gratis-perioden övergår ditt abonnemang till ett betalabonnemang om du inte själv aktivt avslutar det innan dess.