Vem bryr sig?

Youtube-stjärnan Therése Lindgren har gjort det igen. Ibland mår jag inte så bra, vilken är titeln på hennes första bok, gjorde succé bland läsare samt lyssnare och efterföljaren håller samma höga klass. Boken lyfter fram viktiga och omtalade ämnen och handlar om ett av Theréses stora intressen, nämligen djurrätt. Hon berättar om sin personliga resa mot veganism och varför hon tog steget till att ändra sina vanor. Hon tar även upp steg man själv kan ta för att leva ett djurvänligare liv.

Lyssna på Vem bryr sig? hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Boken är ett viktigt verktyg som både inspirerar och uppmanar till att tänka till och faktiskt göra något. Therése riktar in sig på frågor som varför vi äter mycket kött, klimatkrisen som pågår och om vissa djur är mer värda än andra. Hon menar att människor ibland kan behöva offra sin egen bekvämlighet för att faktiskt göra skillnad. Det är en intressant bok som får tankarna att snurra. Ett måste både för redan insatta och de som vill börja bry sig.

Om författaren

Therése Lindgren har gått från att filma Youtube-videor hemma i lägenheten till att driva egna företag och bli en riktig business woman. Hon når ut till hundratusentals människor och pratar om viktiga ämnen som psykisk ohälsa, veganism och djurrätt i sina sociala kanaler. Hennes första bok Ibland mår jag inte så bra handlar om just psykisk ohälsa och vad hon själv har gått igenom. En mycket läsvärd och uppskattad bok precis som uppföljaren Vem bryr sig. Missa inte dessa.

Lyssna på Vem bryr sig gratis

Ljudboken är inläst av Therése Lindgren själv och speltiden är 3 timmar och 35 minuter. Hon reflekterar kring medmänsklighet, konsumtion och även hur viktigt det är att vi bryr oss om vår planet, oss människor och våra djur - ämnen som påverkar oss alla oavsett ålder och kön. Ämnen som vi alla borde reflektera kring. Lyssna gratis på Vem bryr sig eller någon annan lockande bok hos Nextory och BookBeat under en begränsad period. Dyk in i bokvärlden och njut av egentid!

Vem bryr sig?
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat