Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation

Att finna den stora kärleken är ingen barnlek. I världen och inte minst i Sverige lever en stor andel singlar sida vid sida utan att veta om det.

Lyssna på Hemligheten hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

I ljudboken Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation bidrar de två författarna Egil Linge och Dan Josefsson med sin kunskap om hur du enklast hittar din turturduva och får honom/henne att attraheras av dig. Men boken tar även upp viktiga aspekter som att avslöja varför du attraheras av just den personen som tar upp större delen av dina dagliga tankar och vad som ligger bakom förälskelsen. Många av oss går ju i samma mönster utan att fundera över varför vi hela tiden dras till en viss personlighet. I "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation" får du svar på flertalet av dina obesvarade frågor och lär känna dig själv lite mer på djupet.

Boken är en hjälp för dig som tröttnat på att vänta på drömprinsen eller drömprinsessan och vill ta saken i egna händer. Dock sträcker sig den likväl till dig som redan har träffat en potentiell partner och vill ha reda på mer om de faser man normalt går igenom och hur man går vidare till en ny nivå - från förälskelse och passion till den trygga, varaktiga relationen där kommunikationen flödar och där man kan vara sig själv.

Recension

De två manliga författare som har skapat "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation" bidrar med både egen erfarenhet samt yrkeskunskap inom området. Egil Linge arbetar inom KBT och Dan Josefsson är kultur- och samhällsjournalist som följt Linges arbete på nära håll. Tillsammans har de sammanställt en bok som baseras på forskning och kunskap om hur vi kan förmå oss själva att påverka våra förhållanden och vårt kärleksliv i stort.

När boken först kom ut 2009 sålde den slut på en vecka. Många läsare har fått en aha-upplevelse genom att rannsaka sig själva när de läst eller lyssnat på innehållet. Varför begår jag samma misstag om och om igen? Varför dras jag aldrig till tillgängliga personer? Vid första tanke på KBT, psykologi och analyser kan man först få kalla fötter inför läsning av denna typ av böcker, eftersom det rent av kryllar av självhjälpsexemplar till höger och vänster - många av dem inte ens värda att ha som tallriksunderlägg. Men angående "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation" menar flertalet läsare ändå att när de väl tagit sig i kragen och öppnat boken har den hjälpt dem förstå sig själva på ett utomordentligt bra sätt. Den berör och uppmanar till förändring samt ger ett perspektiv på varför och hur människor skapar relationer och agerar som de gör.

Lyssna gratis i 14 dagar

"Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation" finns tillgänglig som ljudbok hos både BookBeat och Nextory och som grädde på moset kan du ladda ned den i 14 dagar för att lyssna till den helt gratis. Efter 2 veckor har du möjligheten att förlänga provperioden till ett varaktigt abonnemang och avsluta denna bok eller ta del av andra intressanta böcker i samma genre. En ljudbok är en förträfflig sysselsättning och gör att du smidigt kan lyssna på böcker var du än befinner dig.

Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat