Spännande ljudböcker

Det här är vår sektion med spännande ljudböcker som bjuder på ett varierande urval av titlar att lyssna på. Det är här du ska kika in om du är på jakt efter en ljudbok som med en spännande och gripande handling håller dig engagerad från början till slut. Välj gärna någon av våra svenska författares böcker inom kategorin, kanske har du en favoritförfattare inom genren? Ett annat tips är att prova på en författare som du tidigare inte läst något verk av. Oavsett vilken typ av spännande böcker du föredrar kommer du hitta något som passar dig och din smak av läsning.

Alla ljudböcker gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat

Tips på bra ljudböcker

Möss och människor
Flyga drake
En droppe midnatt
Ett ögra rött
Min fantastiska väninna
Stjärnfall
Mannen som sökte sin skugga
När hundarna kommer
Störst av allt
Det första chiffret

Lyssna på resande fot

Spännande böcker som öppnar upp för sträckläsning är alltid ett hett tips inför semesterresan eller lediga dagar. Att låta tankarna spinna iväg till en spännande berättelse är något som riktigt frestar de stunder då vi faktiskt är helt befriade från jobb eller andra åtagande. Med vår smidiga streaming-tjänst direkt på nätet har du dessutom chansen att koppla av med böcker helt utan ansträngning. Du behöver inte ens använda händerna för att vända blad när du nyttjar den här tjänsten. Det är kort och gott så enkelt som att bara luta dig tillbaka, sätta på dig ett par bekväma hörlurar och låta de spännande berättelserna ta sin början.

Det spelar ingen roll om du väljer att lyssna på våra spännande böcker från solstolen i solen, soffan eller kanske bussen - plats och rum är nämligen helt upp till dig själv när du lyssnar på våra spännande böcker! Det enda du behöver göra är att koppla upp dig på nätet för att ladda ner appen till din mobila enhet; sedan är det bara att trigga igång boklusten genom att välja bland alla titlar i vårt variationsrika utbud av spännande böcker. För att variera din läsning kan du med fördel även ta en titt bland våra andra kategorier av ljudböcker här på sidan!

Spännande ljudböcker gratis i 14 dagar

Du kan prova på alla ljudböcker gratis i 14 dagar hos de appar som finns listade här. Gå igenom utbudet och leta fram en riktigt spänannde ljudbok och börja lyssna. När prova-på-perioden är över kommer ditt abonnemang att övergå till ett betalabonnemang om du inte aktivt avslutar det innan dess.