Hälsobalansen

Hälsa och prestation är ett aldrig sinande ämne i den vardagliga debatten, men nu är det oftare vi hör talas om balans och vårt svenska ord lagom. Att prestera i lagom doser, att vila lagom länge för att finna balans i tillvaron. Att prioritera dina personligt viktigaste aktiviteter, inte vad andra tycker. Ja listan kan göras lång, men läkaren och författaren till boken Hälsobalansen - 4 nycklar till ett bättre liv, Rangan Chatterje gör just detta, balanserar.

Lyssna på Hälsobalansen hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Han har samlat sin läkarkunskap och vetenskaplig information tillsammans med den erfarenhet han besitter från alla möten med människor som mår dåligt och har olika smärtande symptom. Att byta ut mediciner och diagnoser mot en livsstilsförändring har gett många av hans patienter ett smärtfritt och mer välbalanserat liv, utan medicin. Det handlar om de fyra hörnstenarna, mat, vila, sömn och rörelse och att få dessa delar att harmonisera i ditt liv för att ge dig och din kropp de bästa hälsosamma förutsättningarna.

Att balansera vardagliga ting

Alla vet vi att sömnen är viktig och frågan är varför vi slarvar så med den då? Rangan Chatterjee förklarar och hänvisar till hjärnforskning och ger dig den kunskap du behöver för att verkligen prioritera din sömn. Han poängterar att sömn inte är detsamma som vila. Vila är en aktivitet som utförs dagtid, en aktivitet där du vilar från omvärlden, har egentid, mediterar, funderar eller bara är. En kvart om dagen, minst.

Lyssna på Hälsobalansen; 4 nycklar till ett bättre liv gratis

Författaren fortsätter med sitt förklarande, ger sina tips och pekpinnar och ger förhoppningsvis dig alla argument och den inspiration vi behöver för att ändra vår livsstil. Hans förhoppning är att du skall må bättre, orka mer och helt enkelt hitta din hälsobalans och livsstil. Du har nu möjlighet att under en begränsad period lyssna på ljudboken hos Nextory och BookBeat helt gratis. Uppläsare är Charlotta Jonsson och uppläsningstiden är 6 timmar och 45 minuter.

Hälsobalansen
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat