Introvert: den tysta revolutionen

Känner du dig ofta besvärad när främmande människor tilltalar dig? Känner du dig mer kreativ när du får arbeta i lugn och ro än när du måste dela din uppmärksamhet mellan många människor? Då kan ljudboken "Introvert - den tysta revolutionen" vara något för dig. Ljudboken publicerades 2013 och är utgiven av Whip Media. Den är 7 timmar 39 minuter lång och uppläsaren heter Emil Rehnström. Ljudboken har fått mycket bra omdömen, med ett genomsnittligt omdöme på 4,5 stjärnor.

Lyssna på Introvert: den tysta revolutionen hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Linus Jonkman är förutom författare även föreläsare och verksamhetskonsult. Psykologi och filosofi hör till hans intressen, och i boken "Introvert - den tysta revolutionen" beskriver han sig som en introvert person och utgår en del från sina egna erfarenheter. Andra böcker som han skrivit, och där han också fokuserar mycket på ämnet introversion, är boken "Själv - kraften i egentid". Vidare har Jonkman en blogg där han diskuterar introversion i allmänhet och sina böcker i synnerhet.

Bokens handling

"Introvert - den tysta revolutionen" handlar om det så ofta missförstådda fenomenet introversion. Författaren beskriver vad introversion är och hur det är att leva som introvert i ett samhälle där extraversion snarare verkar ha blivit normen. Introverta människor stämplas ofta som blyga, arroganta eller asociala i vårt nutida samhälle där utåtriktade och flexibla människor är det som eftersöks både inom sociala grupper och på arbetsmarknaden. Författaren diskuterar i boken den gåva det faktiskt kan vara att vara introvert, men också eventuella svårigheter.

Lyssna på "Introvert - den tysta revolutionen" gratis

Ljudboken "Introvert - den tysta revolutionen" finns tillgänglig hos Nextory och BookBeat. Tillgång till boken får du genom applikationer som tjänsterna erbjuder som går att använda via smarttelefon eller surfplatta. Du som ny kund får gratis tillgång till boken under en begränsad provperiod, och du förbinder dig inte till något genom att prova. Boken har fått väldigt bra kritik och har hjälpt många, så tveka inte att utnyttja den kostnadsfria provperioden för att bekanta dig med boken!

Introvert: den tysta revolutionen
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat