Smart föräldraskap : Stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet

I ljudboken Smart föräldraskap : Stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet av Mattias Ribbing får du tips om strategier du kan använda dig av för att stärka ditt barn. Den riktar sig till föräldrar med barn i alla möjliga åldrar och kan hjälpa er att få ett mer harmoniskt familjeliv. Du kan ta hjälp av roliga lekar och olika verktyg för att få ditt barn att klara läxorna själv och hitta sin egna motivation.

Lyssna på Smart föräldraskap hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Du får också tips om hur du kan få barnen att behålla sitt lugn i jobbiga situationer, någonting som inte är det enklaste. Boken hjälper dig med att få mer samspel i familjen där du slipper tjata, muta och tvinga barnen att göra saker. Du kommer stärka ditt barn och hjälpa dem att lära sig hur de ska uppnå sina mål om du tar till dig allting du kan lära av att lyssna på denna bok.

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing har tidigare skrivit böcker som Fatta matte, Vägen till mästarminne och Vägen till högsta betyg. Förutom att vara författare är han både utbildare och har blivit svensk mästare tre gånger i minnessport. Han är även en mycket populär föredragshållare inom näringslivet och arbetar med hjärnträning där hans fokus ligger på lärande och förståelse. Han har även en podcast och youtube-kanal där du kan få ännu mer tips om lärande och minnesträning till exempel.

Lyssna på Smart föräldraskap : Stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet gratis

Nu har du chansen att lyssna på Smart föräldraskap : Stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet helt gratis via både Nextory och Bookbeat under en begränsad tidsperiod. Du kan till exempel lyssna i bilen på väg till jobbet eller när du ska gå och lägga dig. Uppläsare är Mattias Ribbing själv så du får dessutom lyssna på råden och tipsen från den som faktiskt skrivit dem. Ljudboken är sammanlagt 8 timmar och 1 minut lång och väl värd att lyssna på!

Smart föräldraskap : Stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat