Spotify inifrån

Det är nog få som inte känner till musiktjänsten Spotify. På drygt 13 år har Spotify ritat om kartan för musikindustrin och i mångt och mycket lyckats hjälpa skivbolagen att undvika att deras material utsätts för illegal nedladdning. Boken Spotify inifrån beskriver den resan från insidan, som präglas av intriger, hemligstämplade avtal och bud om att bli uppköpta av jättar som Google och Microsoft. Det tas även upp om hur grundaren Daniel Ek gått ihop med techprofiler som Sean Parker och Mark Zuckerberg.

Lyssna på Spotify inifrån hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

I boken får du en unik inblick bakom resan med Spotify som kantats av både upp- och nedgångar. Du får veta mer om den tuffa konkurrensen med andra stora techföretag, exempelvis Apple, om att bli den ledande aktören för musiklyssning. Detta är något det inte talats så mycket om men i boken får du veta desto mer om detta och mycket annat. Om du är intresserad av musikbranschen, tech-världen och ekonomi är det här ljudboken för dig.

Tillgång till nytt material

I Spotify inifrån tas de positiva berättelserna som har omgärdat Spotify under många år upp, likväl som ett kritiskt perspektiv där författarna granskar den världsledande musiktjänsten. Och kontrasterna är stora, boken börjar i Stockholmsförorten Rågsved och slutar på Wall Street, New York. Med hjälp av intervjuer med över 70 olika källor och en unik tillgång till hemligstämplade dokument har författarna möjliggjort berättelsen om Daniel Ek och Martin Lorentzon och hur de startat och drivit Spotify till vad det är idag.

Lyssna på Spotify inifrån gratis

Om du är en av de som gillar att lyssna istället för att läsa din bok finns Spotify inifrån som ljudbok hos flera olika ljudbokstjänster. Boken är uppläst av Per Juhlin och är nio timmar och 15 minuter lång. Boken finns att lyssna på hos ljudbokstjänsterna Nextory och BookBeat där du just nu kan du skapa ett konto och få möjlighet att lyssna på de båda tjänsternas utbud av ljudböcker gratis under en begränsad tidsperiod.

Spotify inifrån
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat