Mikael Persbrandt: Så som jag minns det

Mikael Persbrandts liv har inte varit någon dans på rosor, trots framgångarna som exempelvis Gunvald i Beck-filmerna har han gått igenom tuffa tider. Tillsammans med författaren Carl-Johan Vallgren har han präntat ner allt från sin barndom till sitt nutida liv och i ljudboken är det Persbrandt själv som är uppläsare. Det ger en djupare dimension till boken samtidigt som hans stämma alltid är trevlig att lyssna på. Att lyssna på Persbrandts livshistoria berättad av honom själv är magiskt.

Lyssna på Mikael Persbrandts ljudbok Så som jag minns det hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Ljudboken är 14 timmar och 10 minuter lång och den gavs ut år 2017. Du får höra om Persbrandts uppväxt med en ensamstående mamma. Han växte upp i arbetarklassen och hade i princip aldrig varit på teater innan han ville bli skådespelare. Redan i tidig ålder drabbas han av ångestattacker, men har lätt för skolan och är konstnärligt kreativ. Han gick både på konstskola och arbetade som dansare innan han blev skådespelare.

Ett skamfullt liv

Mikael Persbrandts biografi har mycket skam i sig, även om det inte är så konstigt att han hamnade där han hamnade. Med sitt ömma psyke och alkoholen tillgänglig överallt var det lätt att trilla dit. Boken är fylld med kaos och berättar historian om en man som hamnar längst ned på botten men till sist lyckas ta sig uppåt. Att lyssna på ljudboken ger en helt annan dimension till historian, särskilt då uppläsaren är Persbrandt själv.

Lyssna på Så som jag minns det gratis

Just nu har du möjligheten att under en begränsad tid lyssna på Så som jag minns det av Mikael Persbrandt helt gratis på både Nextory och Bookbeat. Det är en fantastisk chans att ta tillfället i akt och höra Persbrandts berättelse med hans egna ord och upplästa av hans egna röst. Det är en historia som inte kommer att lämna dig oberörd, du kommer både skratta och gråta under tiden du lyssnar.

Mikael Persbrandt : Så som jag minns det
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat