Prästens Lilla Flicka

Romanen med namn "Prästens Lilla Flicka" är skriven av Susan Casserfelt, som också är känd för böckerna "I Betraktarens Öga" och "Den Tatuerade Cirkeln". Boken, som fått mycket positiv kritik, faller inom kategorierna Spänning och Deckare, och läses upp av Katarina Ewerlöf.

Romanen är också lagom lång; det tar 11 timmar och 28 minuter om du väljer att lyssna på ljudboken, alternativt 306 sidor för dig som vill läsa. Många deckar-fantaster har gett boken mycket positiva omdömen, så om du själv tycker om fartfyllda, psykologiska mysterier är boken ett bra alternativ.

Lyssna på Prästens Lilla Flicka hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Handling

Boken handlar om den 16-åriga Josefin som aldrig kommer hem efter en av sina sånglektioner. Polisen i Örnsköldsvik tar sig an fallet, vilket blir extra tufft bl.a. på grund av en stor snöstorm som bryter ut på Höga Kusten. Vi får träffa Kajsa Nordin, en oerfaren polisaspirant, som under arbetet märker att sökandet medför allt fler obesvarade frågor. Samtidigt har vi den kända konstnären Zeta, som också bli inblandad i fallet.

Hon är nyligen hemkommen från New York och har en del egna problem att ta itu med, men när en man på flykt ringer på hos henne inser hon att hon inte kan backa ur. Vem är mannen och vilken koppling har han till Josefin? Vad har Zeta att göra med Kajsa? I den här spännande, psykologiska romanen får vi uppleva nervkittlande action och mysterier som håller intresset vid liv.

Lyssna på Prästens lilla flicka gratis

Låter boken intressat? Idag finns det många streamingtjänster där du kan prova på boken gratis, bland annat Bookbeat och Nextory. På BookBeat har du hela 21 dagar på dig att lyssna kostnadsfritt, medan Nextory bjuder på 14 dagar. I vilket fall som helst är det gott om tid att lyssna på romanen, så om den låter intressant har du goda möjligheter att prova på boken redan idag.

Prästens Lilla Flicka
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat