Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom gymnasiet

Ni vann aldrig är skriven av Pernilla Karlsson och Lisa Misslisibell Johansson, som också läser upp ljudboken. Speltiden ligger bara på ca 2,5 timmar, vilket är betydligt kortare än många andra böcker. Däremot är boken speciell på det sättet att den handlar om den mobbning som en av författarna fått erfara.

Lyssna på Ni vann aldrig hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Handling

Den här boken handlar om Lisa Johansson och hennes tid på gymnasiet. Hon startade en Youtube-kanal under namnet Misslisibell som blev väldigt populär, men tyvärr hade hennes skolkamrater en annan åsikt. Ju mer populär hon blev på internet, desto mer fick hon utstå i skolan. Till och med hennes vänner vände henne ryggen. Men hade Lisas erfarenheter med avundsjuka att göra? Varför retar folk varandra över huvud taget? Och vad ska man göra om man är utsatt för mobbning? Skvaller, näthat och mobbning är en vardag för många ungdomar, och i boken "Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom gymnasiet" försöker Lisa vara till hjälp. Hon förklarar också att gymnasiet bara är en fas i livet, och att man kan vinna över svårigheterna.

Författare

Lisa Johansson har varit känd på Youtube och Instagram i flera år och har runt 500 000 fans. Hon skrev boken både för att berätta sin egen historia och för att förklara hur man kan gå till väga om man själv eller en närstående är utsatt för mobbning.

Lyssna på "Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom gymnasiet" gratis

Lisa Johanssons bok finns att köpa i en rad olika butiker. Det finns även goda möjligheter att hitta den på t.ex. Nextory, BookBeat eller andra streamingtjänster. Både Bookbeat och Nextory bjuder på ett par kostnadsfria veckor när du skapar ett konto hos dem, så det har aldrig varit enklare att lyssna på boken. På BookBeat får du 21 kostnadsfria dagar, medan Nextory bjuder på 14 stycken.

Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom gymnasiet
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat