En bur av guld

Boken "En bur av guld" är en thriller skriven av författaren Camilla Läckberg. Romanen läses upp av Mirja Turestedt, och när du börjar lyssna kan du räkna med nästan tio timmars spänning. Camilla Läckberg har skrivit över 25 böcker, vilket märks när man läser "En bur av guld" - hon kan det där med att fånga in sina läsare. Boken bjuder på mycket spänning, familjedrama och ett mörkt förflutna som många av oss kan relatera till, i alla fall delvis.

Lyssna på En bur av guld hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Handling

"En bur av guld" handlar om Faye, som utifrån verkar ha ett perfekt liv: en perfekt familj, en exklusiv lägenhet och inte ett enda bekymmer i världen. Däremot kan skenet bedra, och så är det i Fayes fall. Tidigare var hon en stark person med stora drömmar och ambitiösa mål, men hennes förflutna hinner ikapp henne, och hon kan inte frigöra sig från de gamla minnena.

Uppväxten i Fjällbacka präglades av mörka hemligheter som fortfarande bekymrar henne - till den grad att hon känner sig fången som i en bur. Snart blir hon också sviken av sin man, vilket naturligtvis inte gör saken bättre. Men kommer hon att sjunka ännu mer eller lyckas hon ta sig upp på fötter igen? "En bur av guld" är berättelsen om en kvinna som reser sig ur askan och förvandlar sin mörka existens till en målmedveten kamp för rättvisa - och hämnd.

Lyssna på En bur av guld gratis

För att läsa eller lyssna på "En bur av guld" kan du vända dig till en rad olika nätbutiker eller streamingtjänster. På bland annat Nextory och BookBeat har du dessutom möjlighet att lyssna på boken helt gratis som en del av deras prova-på erbjudande. När du blir kund hos BookBeat får du lyssna kostnadsfritt i hela 21 dagar, medan Nextory bjuder på 14 dagar.

En bur av guld
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat