Bortom varje rimligt tvivel

Romanen Bortom varje rimligt tvivel är en spännande deckare som bjuder på en hel del gåtor. Boken är en av tre i serien om advokaten Sophia Weber, och författaren Malin Persson Giolito vet precis hur man får läsaren att vilja veta mer. Ljudboken läses upp av Anja Lundqvist och varar i nästan 12 timmar. Skulle du föredra att läsa boken går det också alldeles utmärkt, och då har du hela 337 sidor att ta dig igenom innan du (förhoppningsvis) hittar svaren på gåtorna.

Lyssna på Bortom varje rimligt tvivel hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Handling

Sophia Weber är en målinriktad advokat som arbetar hårt för att få sin klient frikänd. Att kämpa för varje människas rätt till försvar är det inte många som motsätter sig, men Sophias klient tycks vara en person som är svår att försvara. Ju mer hon arbetar med fallet, desto jobbigare blir hennes mål. Vad har klienten egentligen gjort? Vad är han för människa? Hur försvarar man någon man misstänker är skyldig? De här är bara några av frågorna vi får fundera kring. Handlingen kretsar även kring en mordutredning, som Sophia hittar en del brister i. Därför bestämmer hon sig för att hjälpa Stig Wallin i utredningen, som kommer med ännu fler frågor. Hur hänger mordutredningen ihop med Sophias klient och vad är mannen egentligen skyldig till? I den här spännande deckaren måste vi själva tänka till en del för att hänga med svängarna.

Lyssna på Bortom varje tvivel gratis

Låter romanen som något för dig? Då kan du enkelt lyssna eller läsa boken online, exempelvis via olika streamingtjänster. Bookbeat bjuder på 21 kostnadsfria dagar när du blir medlem på deras hemsida, vilket för de flesta är mer än tillräckligt med tid för att hinna lyssna på hela boken. Om du istället skulle föredra en annan tjänst kan vi rekommendera Nextory, där du kan lyssna gratis i 14 dagar.

Bortom varje rimligt tvivel
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat