Bara ett barn

Boken "Bara ett barn" är en del av serien om advokaten Sophia Weber, som alltid är på gång med att försvara olika klienter. Den här gången har författaren Malin Persson Giolito dock överträffat sig själv - i alla fall om man ska lyssna på en del läsares åsikter.

Lyssna på Bara ett barn hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

"Bara ett barn" är en deckare med mycket spänning som passar perfekt för den som gillar gåtor och mysterier. Ljudboken läses upp av Anja Lundqvist och bjuder på nio och en halv timmars underhållning. Boken finns självklart också som e-bok på 280 sidor.

Bokens handling

"Bara ett barn" är en intressant bok eftersom den skiljer sig ganska markant från vanliga deckare. Den största skillnaden ligger i att det är ett barn som står i centrum för gåtorna, som har en kriminell natur. Sophia Weber arbetar ofta med klienter som brutit mot lagen på olika sätt, men hon upplever själv att hon aldrig haft någon mer "extrem" klient, d.v.s. en massmördare, våldtäktsman eller liknande.

Nu får hon dock Axel Andersson som klient, och trots att han bara är ett barn tror Sophia att han är den som kommer att göra henne känd. Vem är den här pojken och vad kan han ha gjort? Att han slåss och ställer till med problem i skolan är en sak, men hur kan han utgöra Sophias mest extrema fall?

Lyssna på Bara ett barn gratis

Låter Bara ett barn som en bra bok? Idag är det väldigt enkelt att få tag i de allra flesta böcker, inte minst deckarna om Sophia Weber. Du har även möjlighet att lyssna på hela boken gratis utan att ens behöva resa dig från soffan när du väljer en ljudboksapp. På Nextory har du som ny kund 14 kostnadsfria dagar när du kan lyssna på olika böcker helt gratis, och vänder du dig istället till Bookbeat får du hela 21 dagar.

Bara ett barn
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat