Allt jag fått lära mig

Allt jag fått lära mig är en biografi som är både modig och gripande att läsa. Den handlar om en ung flicka som växer upp som mormon och lär sig allt om att förbereda sig inför domedagen istället för att lära sig det andra barn får lära sig. Hon och hennes sex syskon bor på en gård med sina föräldrar och de lever helt avskilda från samhället, då familjen även är så kallade survivalists.

Lyssna på Allt jag fått lära mig hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

En dag kommer Taras bror hem och berättar att det finns en helt annan värld utanför gården, där de kan leva ett helt annat liv. Tara sätter sin fot i en skola för första gången som sjuttonåring och då kan hon ingenting om det som har hänt i världen, varken förr eller nu. Hon måste lära sig att leva ett helt annat liv och i boken får du följa hennes fantastiska resa.

Författaren Tara Westover och uppläsaren Katarina Cohen

Tara Westover har gått igenom en otrolig resa som du kan läsa om i Allt jag fått lära mig. Att bryta med sin familj är inte enkelt och Tara skriver ärligt och starkt om sin berättelse. Uppläsare av boken är Katarina Cohen som är en svensk skådespelerska som gått på Stockholms Teaterhögskola. Hon har varit uppläsare till många fler ljudböcker än enbart Allt jag fått lära mig och hon gör det riktigt bra.

Lyssna på Allt jag fått lära mig gratis

Allt jag fått lära mig finns både på Bookbeat och Nextory och du kan just nu lyssna på den helt kostnadsfritt på båda sajterna. Ljudboken är 13 timmar och 6 minuter lång och bland annat Barack Obama har hyllat den. Den har översatts till hela 26 olika språk och har hyllats i flera recensioner. Passa på att lyssna gratis nu när du kan, du kommer få höra en gripande historia utan dess like.

Allt jag fått lära mig
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat