Mellan dig och dig

Ivar gör om det där blosstricket, sedan tittar han på Tora med ett leende på läpparna. Apropå att inte tycka om kaffe, ville du följa med hem till mig och träna? frågar han henne sedan. För ett ögonblick växer ett glädjerus till och skjuter fart genom hela kroppen, samtidigt som ett skratt bubblar upp. Det är en tisdag i oktober, en fyllig och gul sådan. Just den här dagen skulle kunna vara starten på en fantastisk fortsättning.

Lyssna på Mellan dig och dig hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Ibland ser jag bilder framför mig. Bilder som innebär att jag sticker ner min hand under Ivars arm, där vi kollar på varandra med leenden på läpparna och springer tillsammans. Bilderna där vi så småningom stannar upp i springandet, andfådda och fnissiga för att sedan bli allvarliga och knäpptysta. Bilder där vi kollar varandra djupt in i ögonen och greppar tag om varandras händer. Någonstans där brukar bilderna ta slut, så också i detta fall.

Hur hanterar man känslor när man är sjutton år?

I denna spännande ungdomsroman sätter författare Katarina Kieri fingret på känslorna som alla ungdomar bär på men få vet hur de ska hantera. Ljudboken handlar om Tora som är sjutton år gammal, på väg mot vuxenlivet. Hon bär knallblå skor och har en mamma som stuckit iväg med en gris. Hennes pappa skulle behöva ett lexikon och hon har en nära vän som heter Ivar, eller är han något mer än en vän? Tora är förvirrad, stark och sårbar.

Lyssna på MELLAN DIG OCH MIG gratis!

Vill du vet hur det går för Tora och Ivar? Nu har du möjlighet att ta reda på det helt kostnadsfritt. Boken finns att lyssna på helt gratis under en prova på period på de två ljudboks tjänsterna Bookbeat och Nextory. Boken Mellan dig och mig är skriven av den svenska författaren Katarina Kieri, född och uppvuxen i Luleå. Speltiden är på sex timmar och tio minuter och uppläsare är Hanna Schmitz.

Mellan dig och dig
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat