Med varje andetag

I ljudboken Med varje andetag får vi följa vildmarksguiden Tru Wallis från Zimbawe och den 40-åriga kvinnan Hope, som mer än allt annat längtar efter att få barn. Tru Wallis är på besök i North Carolina, där han ska träffa en person som säger sig vara hans far och som nu ligger inför döden. Hans mål är att ta reda på mer om sin mor och far och han upptäcker snart att hans mor hade många hemligheter, som nu börjar kommer upp till ytan.

Lyssna på Med varje andetag hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

En dag går Tru Wallis en promenad på en tom strand där han får syn på en kvinna. Det är Hope som är ute och går med sin hund. Hope har en pojkvän, men är olycklig i förhållandet då han inte är lika sugen på att skaffa barn. Av en ren händelse möts Hopes och Trus blickar och de börjar prata med varandra. Tru är annorlunda mot alla andra män som Hope har träffat, men efter ett par dagar ska han åka hem och de måste skiljas åt. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort.

Roman om kärlek och sorg

Med varje andetag är skriven av den amerikanska bestsellerförfattaren Nicholas Sparks. Sparks har skrivit många populära böcker som The Notebook, A Walk to Remember, At First Sight och The Chocie, varav några av dem har filmatiserats. Med varje andetag är en kärleksroman, men precis som i många andra av Sparks böcker behandlas även teman som sorg, olycklig kärlek och hemligheter. Nicholas Sparks böcker har fångat många läsares hjärtan och har sammanlagt översatts till 35 olika språk. Många av dem, inklusive Med varje andetag, är översatta till svenska.

Lyssna på Med varje andetag gratis

Med varje andetag är den senaste av Sparks böcker och den gavs ut under 2019. Precis som hans andra böcker är det en bladvändare som är svår att lägga ifrån sig. Den passar därför utmärkt att sträckläsa. Om du tycker om kärleksromaner kan du lyssna på Med varje andetag som ljudbok hos Nextory och BookBeat. Detta gör du dessutom helt gratis under en begränsad tidsperiod. Ljudboken är 9 timmar och 39 minuter lång. Den är översatt av Maja Willander och läses upp av Viktoria Flodström.

Med varje andetag
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat