En enda natt

En enda natt är första delen i en ny romansvit av den omtyckta författaren Simona Ahrnstedt. Simonas böcker brukar röra sig i dåtiden och skildra historiska människoöden, men denna gång är det vår samtid du får läsa om. Starka kvinnor, spännande och invecklade intriger och en del erotik står i centrum i En enda natt. Bokens huvudkaraktär Natalia De la Grip får stifta bekantskap med mänskliga begär som hämnd och maktkamp blandat med romantik och kärlek. Hon ses som en supertalang inom finansvärlden och har rört sig i överklassen sedan födseln.

Lyssna på En enda natt hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

I Natalias överklassvärld förväntas hon som kvinna vara intresserad av inredning och mode, med istället har hon arbetat stenhårt för att kunna visa sin far, den hårda patriarken, att hon förtjänar en plats i styrelsen till familjens företag. Ingenting har kunnat stoppa hennes fokus och beslutsamhet förrän nu. Den som hotar hennes planer är uppkopplingen David Hammar. Pojken som föddes i ett enkelt hem som arbetarklass har vuxit upp och blivit en bad boy och en av Sveriges rikaste riskkapitalister. Efter en händelse flera år tillbaka i tiden söker han hämnd på familjen De la Grip.

Två vägar korsas

David Hammar är inte bara en hård affärsman, han är också känd för sina många kärleksaffärer. Han låter ingen eller inget komma i hans väg. Davids planer är att komma åt familjen De la Grip genom Natalia och bjuder ut henne på lunch. Natalia vet att hennes familj hatar honom, men inte varför. Hon är avvaktande och Davids plan att krossa familjen De la Grip kommer av sig då de båda faktiskt har en trevlig lunch tillsammans och genast känner en stor attraktion dem emellan som slutar i en enda natt - eller mer?

Lyssna kostnadsfritt på En enda Natt

Hos Nextory eller Bookbeat kan du lyssna gratis på ljudboken En enda Natt via under en begränsad tidsperiod. Du kan lyssna via dator, platta eller telefon och både tjänsterna finns tillgängliga som appar för både Android och iPhone. Du slipper bindningstid och du kan ladda ner dina ljudböcker för att lyssna offline, exempelvis när du sitter på bussen, är ute och promenerar eller viker tvätt. Ljudboken är inläst av den ofta anlitade och uppskattade uppläsaren Julia Dufvenius och har en speltid på 16 timmar 10 minuter.

En enda natt
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat