Dit solen aldrig når

Deckaren Dit solen aldrig når är en lite kortare roman skriven av Marianne Cedervall. Boken gavs ut år 2017 och skildrar spännande, mystiska händelser på Gotland. Den har fått en hel del positiv kritik från läsare, och kan enkelt hittas hos de flesta streamingtjänster. Du som föredrar ljudboken, som läses upp av Anna Maria Käll, har ungefär åtta timmars spänning att se fram emot. Naturligtvis går det också bra att läsa boken, och då har du 217 sidor framför dig.

Lyssna på Dit solen aldrig når hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Handling

"Dit solen aldrig når" handlar om pensionären Anki Karlsson och hennes gode vän Tryggve Fridman. De båda njuter av livet på Gotland, men under en vårdag beger sig Anki ut på en långritt och sover över på en prästgård i Smissarve, där hon får uppleva mer än en sedvanlig natt på hotell. Hon får bland annat träffa journalisten Ninni Engelhart som skriver en artikelserie om det s.k. Fruntimmershuset - en byggnad som kyrkan drev under 1970-talet. Något som får Anki på tankar är Ninnis plötsliga försvinnande, vilket bara är början på underliga saker som sker. Samtidigt förbereder sig Tryggve inför en utlandsresa, och när han tar fram resväskan för att börja packa hittar han material från en gammal polisutredning som han deltog i många år tidigare. Fallet, som förblev olöst, väcker gamla minnen och känslor hos Tryggve, som bestämmer sig för att ta sig en titt på utredningen ännu en gång.

Lyssna på Dit solen aldrig når gratis

"Dit solen aldrig når" är minst sagt en spänningsylld roman som du kan få tag på när som helst. Boken kan hittas hos de flesta streamingtjänster, och väljer du Bookbeat får du dessutom möjlighet att lyssna gratis i 21 dagar. Även Nextory bjuder nya kunder på 14 kostnadsfria dagar, så du kan faktiskt lyssna på hela boken utan att betala ett enda öre.

Dit solen aldrig når
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat