Den hemliga kvinnan

Den hemliga kvinnan är skriven av Anna Ekberg, Anders Ronnov och Jacob Weinreich. Boken är en spännande thriller, och håller dig underhållen i hela 14 timmar. Lars Ahström är den som läser upp boken, som bjuder på både spänning och gåtor i en fin balans. Ju längre fram du hinner lyssna, desto fler frågor dyker upp. Deckaren har fått många positiva omdömen och kan rekommenderas varmt.

Lyssna på Den hemliga kvinnan hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Handling

Thrillern handlar om Louise, som är lyckligt gift med Joachim och har ett normalt, lugnt liv - tror hon. En dag knackar nämligen en främling på dörren och påstår att hon egentligen är en helt annan person. Enligt honom är hon hans fru, Helene Söderberg, som mystiskt försvann för tre år sedan. Till en början är hon naturligtvis skeptisk till historien, men efter ett DNA-prov visar det sig att mannen talat sanning. Något som förvånar henne ännu mer är att röntgenbilderna hon tog visar att hon under flera år fått flera starka slag mot huvudet, vilket är en logisk förklaring till minnesförlusten. Men vad hände egentligen för tre år sedan? Hur försvann Helene? Och vem är egentligen Joachim? Helene får veta att hon inte bara är gift med en helt annan man, utan hon har dessutom två barn. Hon är också arvtagerska till ett stort företagsimperium - kan det ha något med saken att göra? "Den hemliga kvinnan" är en spännande thriller som även har inslag av psykologiska deckare.

Lyssna på "Den hemliga kvinnan" gratis

"Den hemliga kvinnan" är en nervkittlande bok som fått mycket positiv kritik. Om du själv är intresserad av att lyssna på den och ta reda på vad som egentligen hänt med Helene behöver du inte göra mer än att prova på en ljudboksapp. På Nextory kan du lyssna på olika böcker helt gratis i 14 dagar, och på Bookbeat bjuder man på hela 21 dagar.

Den hemliga kvinnan
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat