Bakom stängda dörrar

Boken "Bakom stängda dörrar" är författaren Bernadette Anne Paris debutroman och har sålt över en miljon exemplar på flera språk. Ljudboken läses upp av Ylva Spångberg och bjuder på nio timmars spännande underhållning. Du som tycker om psykologiska romaner kan, precis som hundratusentals andra läsare, njuta av en bok som blivit etta på Sunday Times lista över bästsäljande böcker.

Lyssna på Bakom stängda dörrar hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Bokens handling

Det klassiska dramat om det nygifta paret som tycks dölja en del hemligheter tar sig en ny form i B.A. Paris roman. Här träffar vi den framgångsrike advokaten Jack, som inte bara vunnit vartenda fall han haft, utan han är också en riktigt snygg och charmig man. Hans fru Grace, å andra sidan, är en vacker hemmafru som lagar utomordentligt god mat och bjuder på fina, extravaganta middagar. De är paret som verkar ha allt, paret som många ser upp till och avundas - men är allt verkligen som det verkar? Vid närmare anblick tycks det vara något konstigt i görningen. Varför kan Grace aldrig träffas och ta en fika på stan? Varför kan hon aldrig svara i telefon? Och vad är tanken bakom ståljalusierna som finns i alla nedervåningens fönster? I den här psykologiska romanen får vi uppleva starka känslor och oförväntade vändningar som gör det svårt att lägga ifrån sig boken - eller trycka på "paus".

Lyssna på "Bakom stängda dörrar" gratis

"Bakom stängda dörrar" rekommenderas varmt av många läsare, och lyckligtvis är det idag väldigt enkelt att få tag på ljudboken. Du kan antingen köpa romanen i någon webbutik eller vända dig till en streamingtjänst. En del tjänster bjuder på prova på perioder då du kan lyssna på böcker helt kostnadsfritt. Hos den välkända streamingtjänsten BookBeat kan du lyssna gratis i hela 21 dagar, men även andra tjänster, exempelvis Nextory, bjuder på 14 dagars kostnadsfritt lyssnande.

Bakom stängda dörrar
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat