Allt eller inget

Lexia Vikander är en modern kvinna som har ett jobb som copywriter på en reklambyrå, vilket hon älskar. Samtidigt känner hon sig utanför och trött på att alla ska räkna kalorier i allt de äter. Dessutom står byrån inför förändringar och det ryktas om att fler ska bli uppsagda. Efter en lång arbetsvecka unnar sig Lexia lite för många drinkar på en bar. Hon känner sig misslyckad och ensam, men plötsligt slår sig en man ner bredvid henne. Han heter Adam och fångar genast Lexias intresse.

Lyssna på Allt eller inget hos Nextory - Gratis i 14 dagar med denna kampanjkod

Lexia går hem med Adam, som känns hård, hänsynslös och som är en före detta tuffing från förorten. Numera är han dock vd och Lexia dras till hans karaktär. När det är dags för hemgång erbjuder sig Adam att hjälpa henne in i taxin, vilket slutar med att Lexia kräks på hans skor. Skamsen ger hon sig av i tron att hon åtminstone aldrig behöver se honom igen. Dagen efter går hon till jobbet, och vem står där om inte Adam? Det visar sig att han är Lexias nya chef.

Bladvändare om passion och moderna kvinnor

Allt eller inget är skriven av Simona Ahrnstedt, som även har skrivit Bara lite till och Alla hjärtans mirakel. Boken gavs ut 2017 och är en bladvändare som många kvinnor kan känna igen sig i idag. Den handlar om den heta passionen mellan två människor och om hur misslyckad man kan känna sig, trots att man har ett hem, vänner och älskar sitt jobb. Samtidigt handlar Allt eller inget om den kroppshysteri som råder idag - en hysteri som Lexia Vikander inte vill vara en del av.

Lyssna på Allt eller inget gratis

Allt eller inget är en underhållande och passionerad roman och tillika en bladvändare. Då den är enkel att ta sig igenom passar Allt eller inget lika bra att ta med på semestern som att läsa innan du ska sova på kvällen. Om du föredrar att lyssna på böcker framför att läsa dem kan du göra det hos Nextory och BookBeat. Att lyssna på Allt eller inget är dessutom gratis under begränsad tidsperiod. Allt eller inget på ljudbok är 14 timmar och 45 min lång och läses upp av Julia Dufvenius.

Allt eller inget
Lyssna gratis i 14 dagar:
Nextory
BookBeat